Perunkirjoitus

Kokonaisvaltaista apua perunkirjoituksesta jälkitoimiin | Turku, Raisio, Naantali

Suruaikana asioiden hoitaminen on usein vaikeaa ja käytännön asioiden järjestely ja pesän tilan selvittäminen vievät aikaa. Perintöpiste tarjoaa asiantuntevaa apua niin perunkirjoitukseen, kuolinpesän selvitykseen kuin koko prosessiin liittyen Turussa ja sen ympäristössä. Älä epäröi ottaa yhteyttä! Saat  perunkirjoitukset Perintöpisteestä muun muassa Turun, Kaarinan, Liedon, Ruskon ja Naantalin alueelle - pyydä asiantunteva perunkirjoittaja avuksesi!

Luethan myös päivitykseni Perintöpisteen Facebook-sivuilta! Saat vinkkejä omien tai läheistesi asioiden järjestämiseen ja tutustut minuun vähän paremmin.


Ole ajoissa liikkeellä

Läheisen kuoltua on hyvä ottaa yhteyttä perunkirjoituksen tekijään aika pian, koska perunkirjoituksen toimittamiselle säädetty aika on kolme kuukautta ja tarvittavien asiakirjojen hankkiminen vie oman aikansa. Perunkirjoituksen toimittamista sinällään ei kannata turhaan kiirehtiä, koska sitä varten tulee koota riittävän laaja sukuselvitys, saldotodistukset kuolinpäivältä, kaikki kuolinpesän laskut ja velvoitteet sekä muut asiakirjat, joista selviävät kuolinpesän osakkaat sekä jäämistön laajuus. Mikäli vainaja oli tehnyt testamentin, se pitää antaa tiedoksi perillisille. 


Ihmisläheistä perunkirjoituspalvelua

Hoidan perunkirjoitukset ja sen jälkitoimet alueella Turku ja Turun seutu. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä. Asiakkaani voi luottaa asian perusteelliseen hoitamiseen. Palkkiooni sisältyy tietysti asiakkaan neuvonta puhelimitse tai sähköpostilla koko prosessin ajan.

Ota yhteyttä »